Om MA

Et entreprenørfirma som bygger din fremtid

MA ble etablert i 2006 av personer med tung håndverker- og ingeniørutdanning, og flere års erfaring som ansatte fra et av Norges største entreprenørfirmaer.

MA konsernet består av MA totalbygg as som holdingselskap med 3 utførende selskaper: MA entreprenør as - MA bolig as - MA betong as.
Konsernet har i dag ca. 50 ansatte, derav 14 personer i administrasjonen samt fagarbeidere. Konsernet har sunn økonomi og er i sterk vekst. Vårt mål er å være et komprimert og kostnadseffektivt selskap med lave overhead-kostnader, og som raskt tilpasser seg markedsendringer.

Et sentralt fokusområde i MA er høy kompetanse med rekruttering og utvikling av de rette medarbeiderne på ulike områder. Vi har sentrale godkjenninger på de fleste områder innen både utførelse, søk og prosjektering. Selskapet har sterkt fokus på HMS  fra prosjekterings-fasen til overlevering.

Tilfredse kunder er vårt viktigste mål. Det oppnår vi gjennom dyktige medarbeidere, kvalitet i hverdagen og trivsel på jobben.

Utover entreprenørvirksomheten er MA medeier i et selskap innen eiendomsutvikling. Selskapet er samlokalisert i våre lokaler.

MA etterlever Åpenhetsloven og vil sertifiseres som Miljøfyrtårn i 2024. MA har satt et mål om å redusere klimabelastningen i egen virksomhet med 30 % innen 2028.

Følg oss gjerne på og

MA totalbygg

MA totalbygg as er holdingselskap for konsernets 3 utførende entreprenørselskaper.

MA entreprenør

MA entreprenør as utfører nybygg og rehabilitering innen alt fra leilighetsbygg/bygårder til industribygg. Gjerne med omstrukturering av bæresystemer og komplekse grunnforhold. Arbeidet utføres hovedsaklig som totalentreprise direkte for byggherrer, men også som underentreprise for større selskaper som Veidekke, Vedal og Backe.

MA bolig

MA bolig as oppfører nybygg innen flermannsboliger, mindre leilighetsbygg og lavblokker. Vi er dedikert til å levere boligprosjekter på en kostnadseffektiv måte og til avtalt tid.
Vi har lang erfaring med elementbygging gjennom dyktige samarbeidspartnere i inn- og utland.

MA betong

MA betong as leverer større og mindre betongarbeider for byggherrer, og som underentreprise for andre entreprenørselskaper og øvrige MA selskaper. I 2023 gikk selskapet sammen med Stor-Oslo Bygg og Betong og samlet all virksomhet under MA betong. Selskapet har lang erfaring med ulike typer betongarbeider.

Ledelsen

Daglig leder

Roar Beck

Prosjektsjef / Fagansvarlig

Lasse Meuche

Økonomi / Personal / HMS

Agata J. Zieba

Eiendomsutvikler / Prosjektleder

Bård Rieber-Mohn

Prosjektleder / Styreformann

Roy A. Allesøe

Formann håndverkere

Mariusz Keska

Bli en del av teamet

Vi er alltid på utkikk etter nye folk. Send oss gjerne en åpen søknad eller en CV til firmapost@matotalbygg.no så tar vi kontakt med deg.

“MA er meget løsningsorientert og leverer høy kvalitet på sitt arbeid.”

Stig Alexander Rindal

Daglig leder

,

Consea